ENGAGERA DIG

Lokalgrupper
Ung DD växer och har utvecklat ett system på Discord som är uppdelat i län för att få ett större omfång. För att gå med i respektive länsgrupp klickar du på respektive reaktion i kanalen #ditt-län.

Då vi är i startfasen i det hela så söker vi dig som även är intresserad av att starta en lokalgrupp/förening finns en liten lathund här. På vår Youtubekanal har vi också en video som förklarar hur man skapar en lokalförening!

Hur kan man engagera sig?
För att vi ska kunna utveckla Sveriges demokrati behövs engagemang på alla nivåer. Föreningsarbete ger både goda erfarenheter och kontakter, men inte minst är man med och försöker nå ett gemensamt mål.

För att göra det så enkelt som möjligt för att du ska kunna hitta något som passar just dig finns det idag två verksamhetsområden. Inom dessa finns sedan en rad med förslag på projekt eller aktiviteter man själv eller tillsammans med någon andra kan göra.

För att komma igång med det hela kan man komma på ett av våra intromöten som sker varje/varannan söndag. Har du redan varit på ett kan du komma på ett arbets/projektmöte istället. Tiderna annonseras ut först och främst där vi håller dem, på discord, annars finns de även i kalendern. Kan man inte närvara går det lika bra att skicka iväg ett mejl eller kontakta någon i styrelse på discord.

Nedan finns de två verksamhetsområdena med exempel på projekt och aktiviteter man kan hitta på.

  • Marknadsförning och kommunikation

Affischering
Sociala medier
Hemsidan
Artiklar
Föredrag/debatt

  • Medlem och organisation

Kontakt med medlemmar
Intromöten
Nyhetsbrev
IRL-Träffar
Feedback/konsult

Discord

De allra flesta möten sker via Discord där vi har en egen kanal/server. Programmet kan bl.a. användas via discordappen på mobilen eller som program eller via webbläsaren på datorn.

 1. Installera Discord
 2. Gå med i discordkanalen
 3. Behöver du hjälp kan du antingen läsa igenom en guide eller skicka ett meddelande till oss!

Kontakta oss om du har några frågor:
Max Björk: 072 – 42 19 579
ungdd@direktdemokraterna.se

2 Comments

 1. Herman
  15 juli, 2018 @ 11:58

  Kan ni uppdatera länken till discord till en STATISK istället för temporär? 🙂

  Reply

  • Ung Direktdemokrat
   15 juli, 2018 @ 12:14

   Tack för notisen, nu är den fixad! 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.