ENGAGERA DIG

Lokalgrupper
Ung DD växer och har utvecklat ett system på Discord som är uppdelat i län för att få ett större omfång. För att gå med i respektive länsgrupp så skriver du till någon av de ansvariga på servern (De med blått namn i kontaktlistan på höger sida).

Hur kan man engagera sig?
För att vi ska kunna utveckla Sveriges demokrati behövs engagemang på alla nivåer. Vi blir därför jätteglada när ni direktdemokrater vill ta ett steg i upp organisationen för att kunna sprida vår gemensamma idé ytterligare.

För att göra det så enkelt som möjligt för att du ska kunna hitta något som passar just dig finns det idag två verksamhetsområden, inom dessa finns sedan en rad med förslag på projekt eller aktiviteter man själv eller tillsammans med någon andra kan göra.

För att komma igång med det hela kan man komma på ett av våra intromöten som sker varje söndag. Har du redan varit på ett kan du komma på ett arbets/projektmöte istället. Tiderna annonseras ut först och främst där vi håller dem, på discord, annars finns de även i kalendern. Kan man inte närvara går det lika bra att skicka iväg ett mejl eller kontakta någon i styrelse på discord.

Nedan finns de två verksamhetsområdena med några exempel på projekt och aktiviteter man kan göra.

    • Marknadsförning och kommunikation

Affischering
Sociala medier
Hemsidan
Artiklar
Föredrag/debatt

    • Medlem och organisation

Kontakt med medlemmar
Intromöten
Nyhetsbrev
IRL-Träffar
Feedback/konsult

 

Kontakta oss om du har några frågor:
Marcel Hermansson: 0724 – 279 773
ungdd@direktdemokraterna.se

DELA PÅ SOCIALA MEDIA

2 reaktion på “ENGAGERA DIG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi utvecklar demokratin